Odria

Op en top wonen in Sint-Truiden - coming soon

Het woonproject is gelegen aan de Naamsesteenweg en de Olympialaan in Sint-Truiden, in het bruisende hart van de stad met uitzicht op het groen.

Het project omvat de bouw van 74 appartementen, 7 woningen, 1 handelsruimte en een gemeenschappelijke bewonersruimte. Dit alles in 6 karaktervolle woonvolumes. Alle appartementen op verdieping zijn voorzien van ruime terrassen waardoor je de hele dag kan genieten van de zon.

Ondergronds wordt een parking voorzien met plaats voor 99 wagens.

Interesse of extra informatie over dit project?

Odria, dat is:

 

  • Betaalbaar wonen in de stad
  • Een dorp op zich
  • Wonen tussen rust en recreatie

Groen in de stad

In dit project gaan groen en architectuur hand in hand. Er worden tuinstraten voorzien en daarnaast wordt het groen ook doorgetrokken tegen de gevels, op muren en op de daken. Zo ontstaan er vele unieke plekken waar fauna en flora een plaats krijgen in het project.

Door de ruimte tussen de 6 woonblokken op te vullen met uitbundige groenzones tot aan de Cicindriabeek, ontstaat het karakter van een park.

Energetisch op punt

Odria zet de volgende stap in duurzaamheid. Iedere wooneenheid is voorzien van een eigen warmtepomp. In combinatie met de vloerverwarming is iedere appartement CO2 neutraal. Op de daken zijn zonnepanelen voorzien. Tot slot heeft iedere woning of appartement een E-peil van 30 of lager.

Andere interessante projecten

Kaai 33
Kaai 33

Kaai 33

100% uitverkocht - parkeerplaatsen te koop

Aalst
Sluiten
Contacteer mij over dit project